Comença La Lliga dels Gourmets

Dijous, 31 de maig de 2018 (De 21.00 h a 23.55 h)

La Lliga proposa una nova activitat: La Lliga dels Gourmets. Es tracta que, de tant en tant, anem a un restaurant que per la seva singularitat ens sigui atraient, ens cridi l’atenció. I no només per gaudir del menjar, sinó per poder compartir la sobretaula amb el xef.

Per començar hem triat una idea de cuina i de restaurant jove, dinàmica i plena d’il·lusions: el d’Igualada, un dels 100 millors restaurants de Catalunya.
“Al Somiatruites som un equip de somiadors que volem posar a l’abast de tothom una cuina d’alta qualitat amb matèries primeres de primer nivell en un espai únic i innovador. BENVINGUTS A CASA NOSTRA “
(pàgina inici de la seva web: http://www.somiatruites.eu/)
El Somiatruites està ubicat en una antiga adoberia reformada per l’arquitecte Xavier Andrés. La proposta gastronòmica és obra del xef David Andrés, amb una amplíssima formació i experiència. Actualment és el cap de cuina del tres estrelles Michelin Àbac de Barcelona, amb Jordi Cruz al capdavant. El 2016 va ser proclamat, per segon any consecutiu, millor xef jove de la península pel prestigiós concurs San Pellegrino Young Chef i, a principis de 2017, la famosa revista Forbes el va considerar un dels joves més influents d'Europa. La seva proposta culinària combina els productes de la terra de qualitat amb la cuina d’avantguarda.

Darrera actualització: 17.05.2018 | 12:55