Comença el Festival d'Orgue amb Montserrat Torrent

Diumenge, 9 de maig de 2021 de 18.00 h a 20.00 h

La sisena edició del Festival d'Orgue comença a Capellades el diumenge 9 de maig a les 6 de la tarda amb un dels referents d'aquest país.

Montserrat Torrent és una de les intèrprets més destacades del nostre país. Les seves actuacions a l’orgue han estat i continuen sent un referent del més alt nivell, tant pel seu rigor acadèmic com per la seva calidesa i musicalitat.

Els anys seixanta, va ser pionera de la renovació d’un món de l’orgue entrat en decadència com a conseqüència de la postguerra, en un moment en què ser organista, i especialment dona, significava nedar contracorrent. Tot i així, anys més tard el seu llegat és enorme, i són innombrables els orgues que ha tocat i els deixebles que ha tingut.

La Creu de Sant Jordi, el Premi Nacional de Música i un doctorat Honoris Causa són alguns dels reconeixements que ha assolit, però el més extraordinari de Montserrat Torrent és que als 94 anys continua amb una activitat imparable oferint concerts i fent enregistraments arreu. Un prodigi de la natura de què encara podem gaudir.

Darrera actualització: 29.04.2021 | 09:43