Capellades celebrarà Sant Cristòfol l'11 de juliol

Diumenge, 12 de juliol de 2020 a les 00.00 h

Aquest proper dissabte durant tot el dia hi haurà diversos actes de Sant Crsitòfol.

A dos quarts d'11 del matí s'iniciarà la celebració amb el trasllat de la imatge del Sant, des del domicili del carrer Torrenova, 5 on habitualment està. Aquest trasllat compta amb l'acompanyament de la Banda de l'Escola de Música de Capellades. A continuació, a les 11 del matí, comença l'Ofici Solemne a l'Església de Santa Maria de Capellades.

Mentrestant, a partir de dos quart de dotze, a la Font Cuitora es comencen a concentrar els vehicles que participen a la 10a Mostra de vehicles clàssics i amb motor. A les 12 sortiran a fer una passejada que anirà de la Font Cuitora cap a la plaça d'Àngel Guimerà, seguirà pel carrer Major i arribarà a la plaça de Verdaguer on a partir d'un quart d'una del migdia seran beneïts com la resta de vehicles que vulguin. La passejada seguirà baixant pel Fossar, cap a la plaça d'Espanya, d'on tombaran cap el carrer de Sant Joan per acabar arribant a la plaça de Catalunya, on quedaran exposats.

Qui no pugui assistir a la benedicció del migdia, podrà fer-ho a les 8 del vespre, junt amb els vehicles pesats. Per afavorir la mobilitat llavors es trasllada a la cruïlla de la prolongació del passeig de Miquel i Mas amb el carrer de Torrenova. Els vehicles es concentren a la ronda del Capelló, en direcció a la carretera, entrant pel passeig de la Immaculada Concepció i sortint pel carrer del Doctor Fleming.

 

Darrera actualització: 07.07.2020 | 09:17