Avui des de l'Ajuntament us proposem... gaudir del Barri del Ninot

Del 17 de juny al 17 de juliol de 2020

Avui a Des de l'Ajuntament us proposem.. seguir celebrant les Festes del Carrer confinades. 

Avui és el Barri del Ninot. Per això comencem el recull de recomanacions proposant-vos que feu un cop d'ull al vídeo dels Capgrossos de Capellades, protagonistes del dia.

Avui us expliquem que el guanyador del sorteig realitzat entre les persones que ens vàreu fer arribar fotografies antigues ha estat... en Pep Vallès. Totes les imatges estan recollides en aquesta galeria.

Aquesta tarda es farà el segon sorteig d'una garlanda, en aquest cas entre les persones que ens heu fet arribar el vídeo del Ball Pla confinat. 

Encara ens queda parlar-vos dels tortells. Recordeu que podeu fer-nos arribar les vostres fotografies del tortell casolà que podeu fer seguint o no el tutorial del forner Àngel Pérez, de Ca l'Angelillo, que podeu veure aquí.

La foto ha d'arribar com a molt tard demà 18 al migdia - a comunicacio@capellades.cat- ja que després sortejarem la tercera garlanda entre els participants. I si veient el vídeo del tortell us deliu.... recordeu que el podeu comprar a la parada de les Festes del Carrer que hi ha cada dia a la plaça Verdaguer amb la Comissió de Festes, o bé directament al forn.

Darrera actualització: 17.06.2020 | 12:56