Exposició a Casa Bas de l'Agrupació Fotogràfica Capellades

Del 20 a les 18.00 h al 21 de juliol de 2019 a les 20.00 h

Aquest és el darrer cap de setmana per veure a Casa Bas l'exposició de l'Agrupació Fotogràfica Capellades.

El passat dissabte a la tarda  es va inaugurar l’exposició col·lectiva de tots els socis que han participat al concurs Social de l’Agrupació durant els mesos d’octubre a juny, al local Les Voltes Casa Bas. L’exposició romandrà oberta 13-14, 20-21 de Juliol de 18 a 20 hores.

L’acte començà amb unes paraules del president de l’Agrupació, Miquel Estrada, agraint a tots el socis la seva participació a totes les activitats realitzades i destacant la millora de les obres presentades pels participants, tot recollint les manifestacions dels jurats que han valorat les obres. Tot seguit prengué la paraula el regidor de Cultura, Àngel Soteras, qui d’una manera molt planera explicà que l’Ajuntament estava molt satisfet de què una entitat tan jove realitzés una gran quantitat d’activitats de tot tipus: formació, sortides, participació en actes de la Vila...

Al vespre una gran quantitat de socis (46 persones), es van reunir en el tradicional sopar de germanor que posa fi a la temporada. En el seu transcurs es va lliurar un obsequi al Sr. J. Ramon Domènech en agraïment per la seva desinteressada col·laboració en la realització del curs Aprèn Fotografia Fent Fotos.

A continuació el regidor de Cultura, Àngel Soteras, va lliurar els premis de l’Agrupació als primers classificats:

Primera categoria: 1r Jordi Ventura, 2n Carles Alesraki, 3r Miquel Estrada.

Segona categoria: 1r Miquel Jiménez, 2n Toni Vidal, 3r Paquita Marcos.

Lliga Interna FCF: 1r J. Ramon Domènech, 2n Luis Calle, 3r Miquel Estrada.

Darrera actualització: 17.07.2019 | 11:05

Imatges