Festes, fires i mercats

 • Festa Major 2016 Festa Major

  Capellades celebra la Festa Major els dies 14,15,16 i 17 d'agost.

 • FMH Festa Major d'Hivern

  La Festa Major d'Hivern es celebra per Santa Dorotea, copatrona de Capellades, el 6 de febrer.

   

 • Castanyada 2016 Festa de la castanyada

  Per Tots Sants Capellades celebra la Castanyada.

 • Logo Festes del Carrer de Josep Costa i Solé Festes del Carrer

  Per la capvuitada de Corpus Capellades celebra les seves festes  més antigues. Aquest any 2018 es celebraran des del divendres 1 fins al dijous 7 de juny.

 • Programa Mercat Figueter Mercat Figueter

  Tot és a punt a Capellades per celebrar el Mercat Figueter de Capellades.

  Aquí et pots descarregar tots els actes previstos. La popular Fira, d’una banda, destaca per la part comercial, amb parades i botigues al carrer oferint tot tipus de productes. La plaça Catalunya acollirà els estands dels comerços locals i la plaça Verdaguer la mostra “L’Anoia. Del camp a la taula”, amb productes de proximitat.

  Però el Mercat Figueter –la Fira!- també és el moment on les moltes entitats de Capellades surten per oferir un tastet de la seva activitat: Gegants, Coral Xeremell, Grup Teatral, Coros Romero i Morenita de la Sierra... tothom farà una demostració de les seves arts variades.

  I a tot això, cal afegir els extres, l’animació al carrer, l’espectacle infantil de la tarda, l’espai de jocs a la plaça Sant Miquel, l’espectacle de cloenda...

  El Mercat Figueter, 17 de març, és un dia per reservar-se a l’agenda i conèixer Capellades d’una sola glopada.

  I a més a més aquest any, l’animació començarà la nit abans amb un concert espectacular. L’Anna Roig i l’Àlex Cassanyes Big Band Project oferiran a les 9 al Teatre LA Lliga el seu darrer espectacle “La Tendresse”, amb cançons adaptades per l’Àlex. Les entrades es poden comprar a 9 i 12 euros a www.ticketea.com o bé dues hores abans a la taquilla.

  Segons Àngel Soteras, regidor de Promoció Econòmica, “el Mercat Figueter és un model de fira que funciona –i que ens funciona molt bé- i, per tant, més que introduir canvis el que fem és reforçar tots aquests elements que la fan exitosa: la barreja d’activitat comercial i associativa, la programació d’espectacles de carrer per afavorir la itinerància de la gent, la reserva d’espais pensats per a la canalla... Ara bé, sense canviar el model sí que hi encaixem novetats cada any per augmentar el nombre d’al·licients i que ningú marxi amb la sensació que han vist només el de sempre. Enguany estem convençuts que l’ambientació dels carrers amb motius florals que farem amb Jardiflor Torres serà una molt agradable sorpresa.

  L’altra idea que portem uns anys treballant és la d’”estirar” la Fira i no limitar-la al matí de diumenge com era habitual. En aquest sentit, tornem a potenciar els espectacles de tarda i programem un concert dissabte nit, el de l’Anna Roig i l’Àlex Cassanyes Big Band Project, que per si sol ja val una visita a Capellades”.

   

 • Mercat antiguitats Mercat d'antiguitats

  El segon diumenge de cada mes.

 • Mercat setmanal Mercat setmanal

  El mercat de Capellades es fa cada dimarts al matí.

 • Logotip Amics de la Capella de Santa Bàrbara Santa Bàrbara

  El primer diumenge de desembre es celebra Santa Bàrbara a la capellades de la Font de la Reina que porta el seu nom.

Darrera actualització: 16.02.2017 | 15:32
Darrera actualització: 16.02.2017 | 15:32