Un desembre ple d’activitats a Capellades

Dijous, 12 de desembre de 2019 a les 00:00

El mes de desembre es presenta ple de propostes a Capellades.

Primer s’ha començat amb les més solidàries, com ara les diferents iniciatives per recollir diners per a La Marató de TV3. Es tracta del ja realitzat concert amb Cosmos Quartet i del Festival de l’escola Dance&Fun que es farà el dissabte 21, amb el sorteig de la panera solidària de Capellades Comerç. També mostren el seu esperit solidari el Coro Romero, amb una Zambombada el dia 1 i la Casa d’Andalusia amb el seu dinar solidari “Cap nen sense un plat a taula”, que es fa el dia 15.

En el mes de desembre triomfen les activitats nadalenques. Un cop Capellades està ja ambientat amb els llums de Nadal, els tions, els arbres nadalencs i la música, ara es començarà amb les habituals propostes. La primera és el Pessebre Vivent dels alumnes de l’Escola Mare del Diví Pastor, que es fa el dissabte 14 a la Font Cuitora. El diumenge hi ha la festa de Nadal per als petits de la llar d’infants, al gimnàs de l’Institut Molí de la Vila, i el dimecres 18 la cantada de nadales de l’escola Marquès de la Pobla. L’Escola de Música farà el seu concert el divendres a la tarda al Teatre La Lliga on diumenge també actuarà la Big Band de l’Escola a les 6 de la tarda. Encara parlant de música, cal destacar que el Concert de Nadal de Nadal de Paper de Música serà el dissabte 21 a les 7 de la tarda. Les noies de Rítmica faran actuació el diumenge 22 al matí, al Pavelló Poliesportiu.

Fora de les escoles, cal destacar el berenar dels avis i àvies de Cal Ponet, el dilluns 16, i les moltes entitats que aniran passant per la Residència per oferir el seu art als intern.

Les activitats típiques de Nadal són la Festa del Cagatió de Capellades Comerç que es farà el dimarts 24 de desembre a dos quarts d’una a la plaça Verdaguer. Per la nit es farà a l’església la Missa del Gall i s’inaugurarà l’exposició de pessebres que es podrà visitar fins el diumenge 19 de gener. Aquest any també hi ha concurs infantil de pessebre. Qui vulgui inscriure’s pot fer-ho a la rectoria o bé portant la butlleta a la seva escola.

El dia 25 de desembre es farà la 40 edició de la Cursa del Gall Dindi, 30 Memorial Jaume Solé Quintana. Les inscripcions ja es poden fer per Internet o bé el mateix dia abans de la cursa.

També el 26 hi haurà el tradicional Concert de Sant Esteve de la Coral Noves Veus, a les 7 de la tarda, al Teatre La Lliga.

El dia 27, a les 4 de la tarda, s’obrirà el Saló de la Infància, que s’allargarà fins el dia 31 al matí al Pavelló Poliesportiu. Obrirà cada tarda, de 4 a 8, i estarà dedicat als viatges del món.

Encara aquest mes de desembre es pot aprofitar per veure l’exposició de Casa Bas “Art a 4 mans” amb la pintura de Joan Calveras i la ceràmica de Sisco Aloy, que es podrà visitar fins el 5 de gener.

El Taller del Pessebre també obre per mostrar els pessebres fets per Joan Escala -al carrer Sant Francesc, 102- els dies 25, 26, 29 ,1 i 6 de 12:00 a 14:00h i de 18:00 a 20:00h, el dia 5, de 12:00 a 14:00h.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 12:42