S’han adjudicat les casetes de la Piscina per a la propera temporada d’estiu

Dilluns, 12 de febrer de 2018 a les 01:00

Divendres a migdia s’ha fet el sorteig per adjudicar les 82 casetes de la Piscina Blava.

A la sala d’actes de la Biblioteca es va reunir l’alcalde de Capellades, Aleix Auber, amb l’equip tècnic de l’Ajuntament i una representant de la Comissió Ciutadana que està treballant en el projecte de reforma de la Piscina Blava.

Davant el nombrós públic de la sala l’alcalde va explicar que en el llistat de sol·licituds admeses cada instància té un número. El sorteig es va fer amb una mà innocent que va anar traient cada número de la llista. El primer que va sortir es va adjudicar la caseta número ú, el segon la dos, el tercer la tres i així successivament fins esgotar les 82 casetes. El sorteig va continuar fins treure el número de cadascuna de les 245 instàncies admeses.

Aquest llistat amb l’ordre de cada una de les sol·licituds es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

Les primeres 82 persones d’aquesta llista rebran una notificació de l’Ajuntament informant que els ha tocat la caseta i del procediment a seguir per fer el pagament.

Les 82 casetes són iguals i estan totes equipades de la mateixa manera amb terra, banc per seure a canviar-se i penjadors per les tovalloles i els banyadors.

L’Alcalde, Aleix Auber, ha destacat l'interès i la rigorositat del procediment.  El sorteig de divendres va servir d’una banda per  preguntar i resoldre certs dubtes dels usuaris. D’altra banda, aquest mètode normalitza un sistema de repartiment amb igualtat de condicions per a tothom i posar en valor la importància de gestionar els espais públics des de la transparència i la igualtat d'oportunitats”.

Darrera actualització: 12.02.2018 | 18:01