S’ha aprovat una nova convocatòria de subvencions per a joves

Dilluns, 15 d'abril de 2019 a les 00:00

Un any més, s’obre la convocatòria de sol·licituds per a projectes destinats al col·lectiu juvenil.

Des del 9 d’abril ja es poden consultar al web de l’Ajuntament de Capellades les Bases Específiques Reguladores de la Convocatòria de Subvencions destinades al jovent capelladí. El període de presentacions de projectes s’iniciarà el dia 11 de maig i finalitzarà el 31 de maig.

En aquesta convocatòria s’ha destinat un pressupost de 2.500 euros. Podran acollir-se a aquestes subvencions tots aquells programes, que durant el 2019, realitzen activitats destinades al jovent de Capellades. 

Tal com es detalla a les mateixes bases, “l’Ajuntament de Capellades reconeix la importància del teixit associatiu com a element dinamitzador del municipi i com a motor de la seva vitalitat. Les subvencions són un procediment de col·laboració entre l’Ajuntament i les associacions per gestionar activitats o realitzar projectes d’utilitat pública o interès social”.

Les sol·licituds hauran de presentar-se amb la documentació requerida al Registre d’Entrades de l’Ajuntament de Capellades, situat al C/ Ramon Godó, 9, de dilluns a divendres de 9:00h a 15:00 hores.

La regidoria de Joventut aposta per donar suport i assessorament de l’Ajuntament per a les entitats que ho necessitin. A més, es segueix treballant per donar altaveu al jovent pel que fa a les polítiques de joventut que s’han d’impulsar al poble.

Darrera actualització: 15.04.2019 | 14:11