S’entreguen els diplomes del Consell d’Infants

Dimecres, 5 de juny de 2019 a les 00:00

El passat dijous, el Consell d’Infants de Capellades va celebrar l’acte de cloenda d’aquest curs.

Al llarg de l’any els consellers i conselleres de 5è i 6è de les escoles de Primària han treballat de valent per fer un anàlisi de l’urbanisme de Capellades amb ulls d’infant i han proposat millores també amb la veu dels seus companys/es de l’aula.

Per poder realitzar aquest projecte de Camins Segurs, hem comptat amb l’ajuda de professionals externs coneixedors d’aquest tema. D’una banda, Urbanins, que ens va ajudar a pensar dissenys gràfics i posar en ordre totes les propostes. I d’altra banda, la tècnica d’Urbanisme de l’Ajuntament, que ens va acabar de concretar allò que era normatiu i allò que era millor no fer-ho segons l’urbanisme de Capellades.

Aquesta primera fase va ser presentada pels mateixos infants a l’últim Ple de l’Ajuntament abans d’eleccions, la qual va ser aprovada per unanimitat per tal que totes aquelles propostes es puguin materialitzar i es puguin aplicar a mitjà termini.

Dijous, els consellers i conselleres van expressar allò que havien après durant tot aquest any davant de les famílies, d’alguns companys de classe, de representants docents dels centres educatius i de la regidora d’Educació, Susana Moreno. Acomiadem aquells que l’any que ve ja comencen la nova etapa de l’Institut i animem als actuals consellers de 5è a seguir dins del nostre Consell d’Infants.

Darrera actualització: 05.06.2019 | 13:36