La campanya de civisme arriba a les papereres

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 00:00

Aquest estiu es va continuar a Capellades amb la campanya de civisme per insistir en el respecte i la cura dels espais i elements comuns de la vila amb l’eslògan “Estima’t Capellades”.

Primer es va embellir les jardineres, reparant-les i omplint-les de flors i plantes. A més a més es va posar una placa amb el motiu de la campanya i un missatge extra: “Respecta’m”.

Ara es continuarà la campanya dirigint l’esforç cap un altre element del mobiliari: les papereres. En aquest cas la placa continuarà portant el logotip de l’Estima’t Capellades, però amb un altre missatge: “Brossa de casa, no”. L’objectiu és demanar que no es llenci les bosses amb la brossa de casa a les papereres.

Aquesta campanya continuarà amb més sol·licituds i demanant civisme per altres aspectes que perjudiquen la convivència, com ara els excrements dels gossos.

En aquest sentit, l’alcalde de Capellades, Salvador Vives, demana “només amb una mica d’esforç per part de cadasqú, tindrem una vila més neta i polida. Ara estem demanant coses bàsiques que tothom sap com s’han de fer i que repercuteixen clarament en la millora col·lectiva”.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 10:24