El curs de preparació a les proves de formació de grau mitjà a les portes de finalitzar

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 00:00

Un any més, el departament d’educació i joventut de l’Ajuntament de Capellades ha donat l’oportunitat a persones joves del municipi a preparar-se per accedir a la formació de Grau Mitjà.

El curs té per objectiu acompanyar aquelles persones que vulguin continuar formant-se, ja sigui perquè en algun moment van deixar els estudis de secundària, o perquè vulguin acreditar uns nivells bàsics de coneixement per tal d’homologar titulacions de països estrangers, entre d’altres.

Aquesta formació no correspon a la titulació d’ESO sinó que és una oportunitat per impulsar la motivació de seguir estudiant i reincorporar-se als circuïts acadèmics.

Durant aquest curs s’ha incorporat a la formació una sessió “d’aprendre a parlar en públic”, una formació complementària perquè els alumnes aprenguin tècniques i habilitats a l’hora d’expressar un missatge en públic. A més de treballar contingut acadèmic, també s’aposta perquè aquestes persones tinguin eines en un futur per entrar al mercat laboral.

Després d’aquest mes d’abril restant, els alumnes ja donaran per acabat el curs, tot presentant-se als exàmens d’accés als cicles de grau mitjà. D’aquesta manera, es donarà per finalitzat un any més aquest curs.

Per a més informació d’orientació acadèmica als estudis us podeu adreçar al departament d’educació de l’Ajuntament de Capellades (938011001) o a la tècnica de joventut al correu abenito@anoiajove.cat o al telèfon 679.964.684.

Darrera actualització: 02.04.2019 | 10:42