Dijous 6 de febrer: Santa Dorotea

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 01:00

Tot és a punt per celebrar la Festa Major d’Hivern de Capellades. 

Es previst que es pugui gaudir del millor teatre infantil amb un espectacle que va guanyar l’any va ser escollit com a “Millor espectacle” pel públic de La Mostra d’Igualada: “Baobab” de La Pera Llimonera. Serà a dos quarts de 7 de la tarda, amb entrada lliure al Teatre La Lliga. Pel matí, a les 11, missa cantada a l’església de Santa Maria i concert a les 11:45 de l’Schola Cantorum d’Igualada, acompanyada a l’orgue per Josep Xaubet.

La Festa Major acabarà el diumenge, a dos quarts de 7 al Teatre La Lliga, amb la representació de l’obra “Non Solum” de Sergi López. Les entrades anticipades s’estan venent a molt bon ritme. Aquesta obra, es va estrenar fa 15 anys i ara s’ha recuperat amb molt d’èxit. Una comèdia que, a banda de fer passar una molt bona estona, demostra que Sergi López és un dels millors actors catalans del moment.

Des de l'Ajuntament de Capellades s'ha organitzat un sorteig per aconseguir una entrada doble per aquest espectacle. Per participar-hi només cal seguir l'Ajuntament de Capellades a la xarxa social Facebook. 

Darrera actualització: 05.02.2020 | 14:14