Sant Jordi 2017 a Capellades

Dijous, 20 d'abril de 2017 a les 14:00

Després d'una setmana de presentacions i activitats literàries, aquest dissabte hi ha previstes més activitats per celebrar Sant Jordi a Capellades.

El dia 22 d’abril tota l’acció es traslladarà a la plaça de Catalunya, engalanada expressament per acollir totes les parades de roses i llibres de deu a dues de la tarda. A la mateixa hora començaran les activitats de la Biblioteca amb espais de lectura i activitats per als infants. A dos quarts de dotze, contes amb la Marta Rico, de la Taula de Dones. A les dotze, manualitats diverses proposades amb El Taller. Per als més grans, presentació del llibre “Muso Kunda, la casa de les dones” amb l’escriptora Gemma Freixas a dos quarts d'una del migdia. Seguidament, a la una, començarà la signatura de llibres, amb els escriptors Gemma Freixas i Franc Guinart. Abans d’acabar la jornada, encara es podrà gaudir d’un Concert-vermut.

La darrera proposta de Sant Jordi serà el mateix diumenge 23 d’abril, a la plaça de Verdaguer, amb un concert i ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, a partir de dos quarts d’una del migdia.

Darrera actualització: 18.04.2017 | 12:50