L’Ajuntament de Capellades crea una borsa de treball per a la llar d’infants

Dilluns, 20 de març de 2017 a les 09:10

L’objectiu és crear una borsa de treball per a mestres, educadors/es infantils i un/a cuiner/a per la Llar d’Infants per cobrir les necessitats de contractació temporal.

Amb aquesta borsa es regula el procés de selecció de personal mitjançant una convocatòria pública, atenent els principis de mèrit, igualtat i capacitat.

Tal i com destaca la regidora d’Educació, Susana Moreno, “en el dia a dia de l’escola van sorgint moments en què cal cobrir places, ja sigui per baixa d’una de les treballadores o bé perquè s’amplia en servei puntualment per un augment de ràtio. Nosaltres teníem molt clar que la contractació de persones per cobrir aquestes baixes s’ha de fer d’una manera transparent, amb un concurs públic que garanteixi a tothom l’oportunitat de presentar-s’hi”.

Les inscripcions per a la borsa de treball, sempre que es compleixin els requisits exigits en la convocatòria, es poden fer arribar fins al 28 de març al Registre General de l’Ajuntament de Capellades. A partir d’aquí es valorarà la documentació i titulació exigida per a cada grup, s’admetrà la sol·licitud i, en funció de la puntuació, es crearà una llista ordenada segons els mèrits.

Les bases de la convocatòria es poden consultar al tauler d’anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament, capellades.cat

Darrera actualització: 20.03.2017 | 09:15