La programació de Sant Jordi dins la Setmana Cultural

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 00:00

Aquest any el calendari ha fet que la Diada de Sant Jordi quedi molt a prop de la Setmana Santa, just l’endemà del dilluns de Pasqua.

Per això, la part de la programació adreçada als escolars, es traslladarà al dimecres 24 d’abril.

El dia 23 d’abril, per Sant Jordi, es farà a la plaça Verdaguer la festa dels llibres i les roses. De 5 a 8 del vespre hi haurà parades de roses i llibres. A les 6, demostració d’art floral a càrrec de Sheila Delgado, florista de Cal Tino Garden. A la mateixa hora, també començaran les manualitats de Sant Jordi que proposa El Taller. A les 7, al terrat de la Biblioteca, “Versos al terrat”, amb en Franc Guinart i la Margarida Barnús.

Aquest any, igual que a les darreres edicions, per Sant Jordi es tornarà a fer “Roses contra l’oblit”, una iniciativa que consisteix a portar una rosa i un dolç a persones en situació de dependència. 

El dia 24 serà quan es programarà totes les propostes teatrals. Els més petits, aniran a la Biblioteca El Safareig per viure una matinal de contes amb en Jaume Ibars. Els més grans, seuran a la plaça Verdaguer per veure a la Companyia Teatre Nu amb l’espectacle “Teatre arrossegat de Catalunya”.

Els actes de Sant Jordi s’allargaran encara en la Setmana Cultural de finals d’abril. El dijous 25 d’abril, per als adults, la Companyia Professors Substituïbles, posarà en escena els “Contes portàtils” de Pere Calders, a la Biblioteca El Safareig.

El divendres 26 tornarà a ser per als petits amb una Hora del Conte a la Biblioteca El Safareig amb la Sílvia Aparicio representant “Sant Jordi a la cova del Drac”.

Dissabte i diumenge la programació serà eminentment musical. A les 7, a Paper de Música, Concert de Primavera amb el Duo Delis i a les 9, Concert de Sant Jordi amb la Coral Noves Veus i la coral Laroc de Vilafranca del Penedès, a l’església Capella Mare de Diví Pastor.

El diumenge, 28 d’abril, començarà el Festival d’Orgue de Capellades 2019, amb una inauguració de la mà de l’organista Mar Vaqué.

Darrera actualització: 15.04.2019 | 10:04