La Biblioteca El Safareig presenta el seu Pla d’acció per aquest any 2019

Dijous, 17 de gener de 2019 a les 00:00

Al llarg d’aquest nou any a la Biblioteca El Safareig de Capellades és previst treballar en quatre línies d’acció diferent.

La primera, molt lògica pel tipus d’equipament cultural que és, serà el foment de la lectura. Això s’aconseguirà promovent el Racó de les Famílies, creant nous Laboratoris de Lectura per a tot l’any, fent recomanacions mensuals de les novetats infantils i juvenils, començant un Club de Lectura per a petits lectors de 5 a 8 anys, entre d’altres accions.

El segon objectiu és promoure els vincles amb els centres educatius de la vila, per exemple, preparant lots de llibres adaptats a les necessitats de cada centre, amb lots de primeres lectures per a la Llar d’Infants, adquirint exemplars dels llibres que són lectures obligatòries dels centres, creant visites escolars “temàtiques” o mantenint la col·laboració amb el Punt d’Informació Juvenil en exposicions, xerrades i tallers.

En tercer lloc també es treballarà per potenciar l’ús de la col·lecció, mitjançant l’adquisició de novetats, creant aparadors culturals, destacant les “recomanacions dels usuaris” o creant lots de materials per al BiblioCAP, Biblipiscina o el Casal d’Avis.

Finalment es promourà l’equipament a través de les xarxes socials –Facebook i Instragram- i la Biblioteca Virtual i es donarà a conèixer les tauletes per a ús intern dins la biblioteca.

Tal com destaca la directora de la Biblioteca, Marta Camps, “aquest any continuarem amb les coses que ens han donat bons resultats –com l’agenda continuada d’activitats tant per a infants com per a adults- i treballarem per consolidar les accions iniciades com la col·laboració amb les escoles o el Casal d’Avis. Ara com ara aquest és un servei molt utilitzat a Capellades, amb un alt nombre d’usuaris que en fan una bona valoració”.

 

Darrera actualització: 17.01.2019 | 09:30