El Japó i l’Argentina brillen al Festival d’Orgue de Capellades

Dimarts, 14 de maig de 2019 a les 00:00

Aquest diumenge s’ha celebrat el segon concert del Festival d’Orgue de Capellades 2019.

El protagonisme ha estat per l’organista japonesa Izumi Kando que va interpretar un repertori molt eclèctic i que va brillar encara més amb la interpretació de la soprano argentina Soledad Cardoso.

“Sons del temps i la distància” ha significat un viatge musical per moltes èpoques començant pel classicisme i acabant als nostres dies. Hi hagué l’oportunitat d’escoltar tangos, àries, oratoris, cançó tradicional japonesa i una versió de la peça “Alfonsina i el mar”, d’Ariel Ramírez, que va emocionar els assistents.

Amb aquest concert s’ha arribat a l’equador del Festival d’Orgue de Capellades. En el proper concert, 2 de juny, s’obrirà una nova col·laboració que continuarà a les noves edicions del Festival. Es presentarà els treballs de final de curs de Pedro Aguiló, Víctor Hernández i Berenguer Montserrat, 3 dels millors alumnes de l’Òscar Candendo, professor titular d’orgue de l’ESMUC i organista de la catedral de Sant Sebastià.

La darrera cita serà el 9 de juny, amb l’organista Jonatan Carbó i el cor de noies Exaudio plantejant un paral·lelisme entre els compositors francesos i belgues de principis del segle XX amb les compositors catalans de la mateixa època.

 

Darrera actualització: 14.05.2019 | 10:36

Documentació

pdf Programa
996KB

Imatges

Festival Orgue