El Gran Recapte recull 5800 quilograms d’aliments

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 00:00

Capellades s’ha sumat a una nova edició del Gran Recapte, que s’ha fet el divendres 22 i el dissabte 23 de novembre.

Tal com s’ha fet els anys anteriors, diferents voluntaris i voluntàries s’han anat repartit pels 3 supermercats de Capellades -Condis, Caprabo i Bon Àrea- i el Dia de La Torre de Claramunt per cobrir tot l’horari comercial.

Els capelladins no han fallat i han tornat a mostrar la seva solidaritat destinant part del carro de la compra a ajudar els qui ho necessiten. Enguany s’ha arribat pràcticament als 6.000 quilograms d’aliments que s’han donat a Càritas Capellades per tal que, com fa habitualment, els reparteixi entre les persones que els necessiten.

“A Capellades ja fa 10 edicions que la gent mostra la seva solidaritat”, apunta la regidora d’Acció Social Esther Ramos, “és molt positiu d’una banda el factor solidari de les persones que han fet de voluntaris però també de l’altra banda, les donacions que son tan benvingudes i malauradament necessàries per moltes persones. També aquesta any hem comptat amb l’ajuda de diversos joves de l’institut que col·laboren amb Càritas des de l’assignatura del Servei Comunitari”.

Darrera actualització: 28.11.2019 | 11:26