Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy – Premi Capellades

Dimecres, 13 de març de 2019 a les 00:00

Dissabte al matí Capellades s’omplirà de pintors, cavallets i colors. Enguany s’arriba ja a la 32a. edició del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy – Premi Capellades.

El dia abans del Mercat Figueter, des de fa uns anys, és el moment escollit per aquest concurs que convoquen l’Ajuntament de Capellades i els Amics de les Arts. Hi ha dues propostes diferents. D’una banda es pot optar al premi Capellades, que en aquesta edició se situa als voltants de la Bassa i el Museu Molí Paperer de Capellades. L’únic premi d’aquesta categoria està valorat en 400 euros.

D’altra banda, hi ha la categoria general, on es pot presentar una obra sobre qualsevol espai de la vila. El primer premi també és de 400 euros, el segon de 350 i el tercer de 300.

Les bases per participar-hi es poden descarregar aquí.

Per inscriure’s cal anar a Casa Bas entre les 8:30 i les 10:30 del matí. L’obra finalitzada s’ha d’entregar al mateix lloc abans de les 13:30. Llavors es reunirà el Jurat, format per persones de reconeguda solvència artística, es farà públic el veredicte i s’entregaran els premis.

Amb les obres participants es farà una exposició que es podrà visitar els dissabtes i diumenges, fins al 31 de març, als matins de 12 a14 hores i les tardes de 6 a 8.

 

 

Darrera actualització: 13.03.2019 | 09:15