Arriba l’agenda de febrer a la Biblioteca el Safareig

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

El mes de febrer tindràs propostes per a totes les edats i gustos a la Biblioteca El Safareig de Capellades.

La primera proposta és ja per aquesta setmana de febrer. Dimarts es posarà en exposició el lot amb el material que acaba d’arribar de la Diputació de Barcelona. Podràs fullejar totes les novetats que arriben en novel·les, còmics o llibres en general, per agafar en préstec el que es vulgui.

També aquesta primera setmana de febrer hi haurà una nova edició del Club de Lectura Petits Lectors, pensat per a nens i nenes de 5 a 8 anys. Cal inscripció prèvia –places limitades- per parlar sobre el conte “Un lleó a dins”. Aquesta és una iniciativa que es va començar ara fa un parell de setmanes i que ha estat molt acollida pels petits lectors. La dinàmica de la proposta comença amb la lectura d’un conte, que els explica la conductora del club als nens i nenes, seguit d’un debat entre els petits sobre les qüestions plantejades. El taller es farà a les 6 de la tarda el dimarts 5  i el dijous 7.

Encara per aquesta setmana cal parlar de la visita escolar que farà l’escola Mare del Diví Pastor per continuar treballant el seu centre d’interès sobre “l’Univers”.

Les properes activitats del mes seran una Hora del Conte amb la Sara Genovart el dia 12; el Club de Lectura el dia 14, una xerrada sobre “Flors de Bach” amb la Maite Duran el dia 19 i el Taller de Carnestoltes el dia 25, amb El Taller.

Com és habitual cada divendres, a les 6, “Emociona’t” amb lectura de contes del “Racó de les emocions”.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 13:54