Inscripcions obertes per al Casal d'Estiu

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 00:00

Del 27 de juny al 29 de juliol s'ofereixen 5 setmanes de Casal per als infants de Capellades.

La proposta d'aquest any, 1 ESTIU X TRANSFORMAR EL PLANETA, ens proposa descobrir els reptes que tenim per transformar el nostre planeta i aconseguir que les persones puguem viure en equilibri amb les altres formes de vida sota un desenvolupament sostenible.
El casal obrirà de 9 del matí a 1 del migdia, amb possibilitat d'acollida de 8 a 9, abans de començar.
Les preinscripcions es poden fer novament des de la pàgina web de Fundesplai, en aquest enllaç. ( A partir d'aquest dissabte 21 a les 9 del matí).

Les inscripcions es podran ampliar setmana a setmana, però sempre caldrà fer-ho abans del dimecres anterior a la setmana que demanem (per raons d'organització del monitoratge).
El preu per infant és de 37,90 euros per setmana i el d'acollida de 16 euros, però es poden demanar diverses bonificacions al mateix full d'inscripcions.
L'àrea de benestar social està a disposició de les famílies que necessitin demanar un ajut per la inscripció dels seus infants. Caldrà demanar-ho mitjançant una instància genèrica a l'ajuntament.
Per resoldre tots els dubtes us convidem a participar en la reunió informativa que es farà el dia 1 de juny a les 7 de la tarda a la sala petita de la Lliga.
D'altra banda, cal destacar que s'ha obert la convocatòria per al jovent que vulgui participar en aquest casal com a monitor o bé com a director. Només cal enviar el currículum a abenito@anoiajove.cat, abans del 12 de juny.
Per a més informació es pot trucar al 679.964.684, demanant per Alícia Benito.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 13:48