Salutació de l'Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Us vull donar la benvinguda en aquest portal web que us pot donar un cop de mà per a les vostres gestions amb aquest Ajuntament.

De tots i totes és conegut que les noves tecnologies ens han permès aproximar la realitat diària de les institucions als veïns i veïnes i que la gestió de la informació avança amb una rapidesa molt exigent.

És per això que us recomano que “navegueu i navegueu” en aquest espai web perquè pugueu veure tot el potencial que ofereix:

Estar al dia de les notícies de la nostra vila i de l’agenda d’activitats de les nombroses entitats i associacions, fer els vostres tràmits – on-line –, estar informats al moment de tots els edictes, avisos, instàncies o processos de selecció, són funcionalitats que incorpora aquest web, i si encara en voleu proposar alguna de nova us demano que me n’informeu.

En un moment en què la informació i la transparència és una qüestió vital i en què molts volem recuperar els ponts trencats per la llunyania institucional dels últims anys, agraeixo que tots aquests avenços hi siguin per a precisament poder estar més junts, encara que en aquest cas de forma virtual.

Perquè volem seguir treballant en espais d’informació directa i donar-vos cada cop més eines, i perquè creiem que vosaltres en sou els protagonistes.

Salut!

Aleix Auber Álvarez

Alcalde de Capellades

Darrera actualització: 17.01.2017 | 10:52
Darrera actualització: 17.01.2017 | 10:52