Mapa de casos de Covid-19 a Capellades

Dilluns, 3 d'agost de 2020 a les 00:00

En aquest enllaç pots consultar el casos d'afectacions per coronavirus a Capellades.

Actualitzat a 3 d'agost, a Capellades hi ha 115 casos positius acumulats i 406 casos sospitosos.la taxa estandaritzada de positius per 10.000 habitants és de 197,50.

Segons informa en aquesta pàgina web el Departament de Salut, de la Generalitat de Catalunya, "els casos positius acumulats són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica de PCR o una prova de test ràpid, mentre que els casos sospitosos acumulats corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica PCR o test ràpid amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

 Les dades que es mostren són aquelles que s'ha pogut identificar la seva zona de residència segons consta en la targeta sanitària. Per mantenir la privacitat de les dades, només es mostren els municipis amb més de 200 habitants.

 La informació que es visualitza prové del registre RSAcovid19 del Departament de Salut i s'actualitza diverses vegades al dia".

Darrera actualització: 03.08.2020 | 09:39