Mercat Figueter

Informació de servei per a paradistes, atraccions i entitats: 

1.- Parades. Data màxima: 15 de febrer

Per posar un parada al Mercat Figueter cal descarrergar-se la sol·licitud, omplir-la, signar-la, escanejar-la i enviar-la tot adjuntant fotografia del producte a vendre. El correu electrònic és crusellasrn@capellades.cat. A continuació es pot descarregar la sol·licitud i la normativa. Quan l'Ajuntament rebi la sol·licitud, comunicarà l'acceptació i explicarà on cal fer l'ingrés bancari de la taxa corresponent. S'haurà d'abonar abans del 19 de febrer. Si no, s'entén que es renuncia a participar-hi. Entre el 19 i 23 de febrer es rebrà un correu amb la ubicació definitiva.

2.- Atraccions i parades de gran format. Data màxima: 15 de febrer.

També cal descarregar, omplir, signar i escanejar la sol·licitud, enviant-la a crusellasrn@capellades.cat. Adjunt es pot descarregar la sol·licitud i la normativa. Les medicions es faran el dijous 8 de febrer a partir de les 11 les atraccions i a les 12 les parades de gran format. El dia 19 és el darrer per fer l'abonament total de la taxa.

3.- Entitats. Data màxima: 15 de febrer.

Les entitats de Capellades rebran un correu animant-les a participar al Mercat Figueter. Per posar una parada o estand cal omplir una instància. Es pot fer de manera telèmatica des d'aquesta pàgina web o bé de manera presencial. S'ha d'omplir la sol·licitud -aquí es pot descarregar- i registrar-la a l'Ajuntament.

Història:

El Mercat Figueter de Capellades és una fira-mercat que es celebra el segon diumenge de Quaresma. Aquest any 2018 serà el diumenge 25 de febrer.

La festa ve de lluny, quan la gent de comarca venia a comprar les "figues". Amb els anys va evolucionar primer cap a un mercat de temporada i més endavant com a fira.

Ara, durant tot el dia, es programa activitats variades per a totes les edats i gustos. Hi participen molt activament els comerços i serveis de Capellades, junt amb les entitats, per mostrar els seus productes, serveis i activitats.

 

Darrera actualització: 08.02.2018 | 13:22