Capellades - Mercat Figueter

El Mercat Figueter serà el diumenge 17 de març

Aquest any 2019 el segon diumenge de Quaresma serà el 17 de març. Des de fa molts anys a Capellades això vol dir Mercat Figueter.

Durant tot el dia, de 10 a 20 hores, hi ha previst un munt de propostes diferents que s’aniran repartint en diferents hores i carrers. Ara com ara s'està treballant en la seva preparació.

De moment, en aquest espai els paradistes es poden descarregar tota la informació que necessiten per tramitar la participació.

 

Informació de servei per a paradistes, atraccions i entitats: 

1.- Parades. Data màxima: 25 de febrer

Per posar un parada al Mercat Figueter cal descarrergar-se la sol·licitud, omplir-la, signar-la, escanejar-la i enviar-la tot adjuntant fotografia del producte a vendre. El correu electrònic és crusellasrn@capellades.cat. A continuació es pot descarregar la sol·licitud i la normativa. Quan l'Ajuntament rebi la sol·licitud, comunicarà l'acceptació i explicarà on cal fer l'ingrés bancari de la taxa corresponent. S'haurà d'abonar abans del 19 de febrer. Si no, s'entén que es renuncia a participar-hi. Entre el 19 i 23 de febrer es rebrà un correu amb la ubicació definitiva.

 

Història:

El Mercat Figueter de Capellades és una fira-mercat que es celebra el segon diumenge de Quaresma. Aquest any 2018 serà el diumenge 25 de febrer.

La festa ve de lluny, quan la gent de comarca venia a comprar les "figues". Amb els anys va evolucionar primer cap a un mercat de temporada i més endavant com a fira.

Ara, durant tot el dia, es programa activitats variades per a totes les edats i gustos. Hi participen molt activament els comerços i serveis de Capellades, junt amb les entitats, per mostrar els seus productes, serveis i activitats.

 

Darrera actualització: 14.01.2019 | 14:00