Un nou Pla d’Ocupació permet contractar 4 persones a Capellades

Dijous, 31 de gener de 2019 a les 00:00

Aquest mes de gener 4 persones han començat a treballar a l’Ajuntament de Capellades en el marc de la subvenció d’enguany del Programa Treball i Formació impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i contractats des del Consell Comarcal de l’Anoia.

Aquest projecte, atorgat al Consell Comarcal de l’Anoia, compta amb el suport directe de l’Ajuntament de Capellades. Aquestes persones realitzaran tasques en matèria de Manteniment, Millora i Condicionament de Parcs, Jardins i Espais Verds.

Hi ha dues dones, contractades dins la línia d’actuació DONA, que tindran un contracte de 12 mesos i 2 homes, que depenen de la línia PANP - persones en situació d'atur no perceptores de prestació i/o subsidi per desocupació-  i que treballaran mig any.

L’Ajuntament de Capellades des de fa anys col·labora amb les diferents propostes que permeten oferir possibilitat d’ocupació  a les persones.

Aquest dilluns se’ls ha fet la recepció a la nau de la Brigada d’Obres on començaran a treballar. L’Alcalde, Aleix Auber, i el  regidor d’Acció Social, Salvador Vives, han coincidit a valorar com “des del consistori ens hem acollit al Fons de Garantia Juvenil i a les diferents propostes que regularment impulsa el SOC. Considerem molt important aprofitar aquestes oportunitats que permeten generar ocupació, en col·lectius que sovint tenen dificultats per accedir al món laboral: aturats de llarga durada, dones, joves. El nostre objectiu és també reforçar amb aquest recurs l’àrea de neteja i jardins per millorar l’entorn urbà”.

Darrera actualització: 31.01.2019 | 10:38

Imatges

Pla ocupació