Tot a punt per una nova edició del Liceu a la Fresca

Dijous, 13 de juliol de 2017 a les 03:30

El divendres 21 de juliol es farà la segona edició del Liceu a la fresca, una proposta  que apropa la música de qualitat a tots els públics.

El divendres 21 de juliol hi ha prevista una nova edició del Liceu a la fresca, una proposta que apropa la música de qualitat a tots els públics.

Vist l’èxit de l’any passat i conscients de les dificultats per accedir a una manifestació cultural com l’òpera de forma assequible, volem repetir aquesta iniciativa per fer-la arribar  a tothom de forma gratuïta”-afirma Àngel Soteras, regidor de Cultura i Promoció.

L’òpera escollida enguany és “Il Trovatore”, de Giuseppe Verdi i la funció serà enregistrada i emesa pel canal 33 i simultàniament a la pantalla de grans dimensions que l’Ajuntament instal·larà al pati de la Lliga.

L’any passat es van sumar a aquesta iniciativa més de 100 ajuntaments de tot Catalunya.

Il Trovatore és una òpera en quatre actes del compositor Giuseppe Verdi, sobre un llibret italià començat per Leone Emanuele i acabat per Salvatore Cammarano. Es va estrenar al Teatre Apollo de Roma l’any 1853, amb un èxit desbordant. La trama es desenvolupa entre Biscaia i Aragó a les primeries del segle XV, dins la revolta de Jaume d’Urgell contra Ferran d’Antequera, a la mort sense successió del rei Martí l’Humà. 

Darrera actualització: 14.07.2017 | 09:17

Imatges

Liceu a la fresca