Tot a punt per celebrar la Diada Nacional de Catalunya

Dimarts, 4 de setembre de 2018 a les 00:00

A Capellades la Diada Nacional de Catalunya es presenta amb propostes per a dos dies.

Primer el diumenge, 9 de setembre, es farà una festa d’inflables a la Piscina Blava, que començarà a les 11 del matí i s’allargarà fins les 2 de la tarda.

Encara diumenge, a dos quarts d’una del migdia, començarà la presentació del llibre “Els meus sentiments”, escrit per en Boris, el Jordi Bartrolí. L’acte es farà als Jardins de Casa Bas.

Dimarts, el mateix 11 de setembre, començarà com sempre amb una concentració per pujar cap a la Creu de Miramar a penjar l’estelada. Se sortirà a les 8 del matí des de la plaça Verdaguer.

A les 10 del matí, amb previsió de fer-lo durar fins a quarts d’1 del migdia, es farà un Taller i volada d’estels, a la Ronda del Capelló, davant els Jardins de Mossèn Pere Ribot.

A la mateixa Ronda, davant del pal masteler, començarà a dos quarts de 12 del migdia l’acte institucional. Primer es farà l’hissat de l’estelada amb el Cant de la Senyera a càrrec de la Coral Noves Veus. Seguidament, l’Esbart Dansot de Capellades farà el Ball de l’Homenatge, amb una composició instrumentada pel mestre Xavier Cassanyes. A continuació, Parlament Institucional i per acabar Cant de l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors, acompanyats per la Coral Noves Veus.

Al final de l’acte hi haurà un refrigeri per a tothom.

 

Darrera actualització: 04.09.2018 | 11:49