Tot a punt per celebrar el Mercat Figueter el diumenge 25 de febrer

Dijous, 15 de febrer de 2018 a les 01:00

El segon diumenge de Quaresma, 25 de febrer, es celebrarà el Mercat Figueter de Capellades.

Enguany s’acull la mostra de comerç i serveis de Capellades i durant tot el dia s’oferiran propostes de menjar, lúdiques, infantils, d’exposicions i de música, entre d’altres.

Els carrers de la vila es convertiran novament en un circuït firal que es repartirà principalment pels carrers Major, Abat Muntadas i Pilar, més les places Catalunya, Verdaguer, Sant miquel i Àngel Guimerà, junt amb el Parc de la Bassa.

Una de les novetats d’enguany es situarà a la plaça Verdaguer on tot el dia, de 10 a 8, es farà “L’Anoia, del camp a la taula”, una mostra de quilòmetre zero on es trobarà vins, caves, cerveses artesanes i productes de l’Anoia.

Al carrer Major hi haurà també durant tota la jornada una mostra d’oficis artesans. A més a més també hi haurà animació pels carrers, de la mà de la Catalan Bagpipe Band, a partir de les 12 del migdia, després que s’hagi fet la inauguració a les 11 del matí a l’estand de l’Ajuntament, a la Plaça Catalunya, amb la col·laboració del Grup Teatral de Capellades que farà una acció teatral.

Al llarg del dia hi haurà propostes de música, de la mà dels The Lemon Day, la coral Xeremell, la Casa d’Andalusia i la Banda de l’escola de Música.

Per als més petits hi haurà jocs gegants, tobogans inflables i tallers a la plaça Sant Miquel, animals de granja i passejada amb ponies al parc de la Bassa, l’eco-carrusel a la plaça Àngel Guimerà i animació infantil a la plaça Catalunya a les cinc de la tarda.

Darrera actualització: 15.02.2018 | 10:56