Surt un nou mapa de Capellades dins els “Nuclis amb encant”

Dijous, 7 de novembre de 2019 a les 00:10

Capellades ja té el seu mapa de la col·lecció “Nuclis amb encant”, que ha editat Anoia Turisme per fer promoció de la comarca i que vol posar en valor els nuclis antics de diferents municipis de l’Anoia.

Aquest és un plànol en format A3 que permetrà al visitant recórrer tota la vila, coneixent els seus elements patrimonials més destacats. En una de les cares hi ha el plànol amb il·lustracions dels elements destacats i a l’altra més informació sobre aquests espais rellevants. A la mateixa edició hi ha la informació en català, castellà i anglès.

Aquest dilluns es va fer entrega d’aquest nou material al consistori capelladí. El conseller Daniel Gutiérrez, de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal, va fer el lliurament al regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Capellades, Àngel Soteras.

En aquest enllaç es pot descarregar el nou mapa de Capellades i també els altres cinc que de moment ha editat el Consell Comarcal: La Llacuna, Copons, Sant Martí de Tous, Piera i Castellfollit de Riubregós.

Darrera actualització: 07.11.2019 | 12:46