S’ha creat una borsa de treball a l’Àrea de Patrimoni Arqueològic i Turisme

Dimarts, 12 de febrer de 2019 a les 00:00

Aquest any ha començat amb la creació d’una borsa de treball per gestionar les necessitats de personal dels diferents equipaments culturals de Capellades.

Al procés de selecció s’hi ha presentat prop d’una trentena de persones de perfils professionals diferents i amb un bon nivell curricular. Un cop valorats tots els mèrits s’ha publicat una llista al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Capellades amb el personal admès i l’ordre de classificació dins la borsa.

Tal com destaca el regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras, “des de l’Ajuntament tenim la clara voluntat que tots els processos de selecció es facin de la manera més transparent i oberta possible. Ho hem fet amb aquesta borsa i en diferents perfils de la Brigada d’Obres –neteja, operari polivalent- i ho seguirem fent en els propers processos que es vagin generant. A banda de ser el més just, en llocs de treball com el de l'Àrea de Patrimoni és també una oportunitat única per conèixer tot de gent jove, altament qualificada i interessada en treballar amb nosaltres»

Darrera actualització: 12.02.2019 | 09:00