S’ha constituït el nou consistori

Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 00:00

Aquest dissabte 15 de juny els regidors i l’Alcalde de Capellades han pres possessió dels seus càrrecs.

La sessió es va fer, com és habitual, a la sala d’actes de la Biblioteca en presència d’un nombrós públic que va voler acompanyar els regidors en aquest acte protocol·lari, que també va ser retransmès en directe per Ràdio Capellades i el canal de You Tube de l’Ajuntament de Capellades.

La secretària de la corporació, Milagros de Legorburu, va llegir els articles pertinents i va constituir la mesa d’edat, amb la regidora de més edat –la socialista Núria Bonfill- i el regidor de menys –el cupaire Miquel Sabaté-. Seguidament els tretze regidors van donar compliment a la fórmula de presa de possessió del càrrec. A continuació els regidors d’Esquerra i els de la CUP van votar com a alcalde a Salvador Vives –vuit vots- i els altres, cadascú a l’alcaldable del seu partit- dos vots per Junts x Capellades, dos pel PSC i un per Ciutadans-.

Acabades les votacions, es va fer el traspàs de la vara d’alcalde entre el sortint –el cupaire Aleix Auber- i un nou i emocionat alcalde de Capellades, Salvador Vives.

L’acte va acabar amb un parlament de cada un dels caps de llista explicant el seu projecte per a la just iniciada legislatura.

Darrera actualització: 17.06.2019 | 18:31