Setè Comunicat

Dilluns, 16 de març de 2020 a les 01:00

Setè comunicat de l’Ajuntament de Capellades en relació al Coronavirus. Des de l’àrea de SERVEIS SOCIALS -93.801.10.01- de l’Ajuntament de Capellades es treballa per garantir els següents serveis:

  • URGÈNCIES SOCIALS: Gestionades des del Consell Comarcal de l’Anoia, que farà un filtratge de les demandes; hi ha dos tècnics que es mobilitzaran si és necessari a través del Consell.
  • INFÀNCIA BEQUES MENJADOR: Es mantindran totes les beques de menjador per tal de garantir l’accés a una alimentació bàsica. La gestió es centralitza des de el Consell Comarcal de l’Anoia que ja disposen de les dades identificatives dels beneficiaris de Capellades.
  • TELEASSISTÈNCIA: Està funcionant de manera normalitzada, s’està fent una ronda de trucades a les persones més vulnerables per tal d’oferir informació i detectar  situacions de necessitat.
  • SERVEI d’ATENCIÓ DOMICILIÀRIA: S’estan anul·lant la majoria de serveis, de manera presencial, per falta de professionals ja que molts estan confinats al seu domicili i també com a mesura preventiva. Via telefònica es contactarà diàriament amb els usuaris del servei per anar revalorant la situació si escau.
  • ESTABLIMENTS SOCIOSANITARIS:  Informem que actualment no programen cap alta ni cap ingrés per tal de garantir la protecció i seguretat dels pacients ingressats.

Per solidaritat i responsabilitat, quedem-nos a casa.

Capellades, 16 de març 2020

Darrera actualització: 16.03.2020 | 20:26