Sessió ordinària del mes de febrer

Dimarts, 3 de març de 2020 a les 00:00

Aquest dimecres es va celebrar la sessió ordinària del mes de febrer del Ple de l’Ajuntament de Capellades.

Hi van assistir els regidors de la corporació municipal, que van començar aprovant l’acte de la sessió ordinària i els decrets d’alcaldia darrers.

Seguidament es va nomenar la regidora Adela Morera com a presidenta del Consell Municipal de Dones i Persones LGTBI. Tal com va explicar l’alcalde, Salvador Vives, “aquesta presidència és potestat de l’alcalde però es delega amb la regidora perquè és qui porta els temes de gènere a l’Ajuntament de Capellades”.

Seguidament es va aprovar la proposta de conveni de col·laboració amb la Comissió de Festes del Carrer, per un valor de 3.000 euros, però que tal com va detallar el regidor de Cultura, Àngel Soteras, “la col·laboració no és només econòmica, ja que la voluntat de l’Ajuntament va més enllà i donarà suport en tot allò que calgui”.

Els regidors de totes les formacions van agrair la tasca de la Comissió de Festes del Carrer i després van votar per unanimitat aquesta proposta i la de tràmit legal d’aprovar l’increment de sou que marca el Reial Decret de 20 de gener.

Encara es va mantenir la unanimitat en l’aprovació del Conveni amb Càritas, que és de 6.200 euros, i en l’aprovació de les Bases reguladores de la subvenció que es dóna per organitzar activitats juvenils. Tal com va detallar el regidor de Joventut, Miquel Sabaté, aquesta subvenció és una eina que ens serveix per acompanyar i promocionar el jovent capelladí que vol fer coses pel poble”.

Junts per Capellades es va abstenir en l’aprovació de la modificació del reglament del Consell Municipal de Dones i Persones LGTBI.

Per la seva banda, Vila de Capellades, va votar en contra de la moció presentada per Junts per Capellades demanant un baixador d’alta velocitat al Penedès.

Abans dels habituals precs i preguntes de les sessions ordinàries, la regidora Esther Ramos va presentar la seva dimissió. Els regidors de totes les formacions van coincidir en agrair-li la tasca executada i desitjar-li sort en la nova etapa.

La sessió es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades i al canal de YouTube.

Darrera actualització: 03.03.2020 | 10:14