Servei d’Ocupació a Capellades

Dimarts, 18 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia ha presentat aquesta darrera setmana les dades de les accions de suport a l’ocupació que ofereix a Capellades mitjançant el projecte subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya “Anoia Activa” durant l’any 2019.

Durant l’any 2019 es varen atendre un total de 98 persones, 52 de les quals varen poder ser insertades laboralment (36 de dones i 16 d’homes). Aquest servei ajuda a la inserció, a la realització de pràctiques en empreses, la mediació laboral, l’orientació professional, la motivació per a l’ocupació, la derivació cap a altres recursos ocupacionals, fa seguiment en la contractació, l’anàlisi de l’ocupabilitat i les competències transversals o la informació del mercat de treball entre d’altres. D’una banda, el treball és amb els usuaris que cerquen feina i de l’altra, es fan prospeccions amb les empreses que necessiten persones.

El perfil majoritari de les persones usuàries del servei d’orientació laboral de Capellades –en un 64%- ha estat el d’una dona d’entre 25 i 45 anys, amb estudis primaris. El nivell d’inserció laboral en aquest any 2019 ha augmentat respecte a anys anteriors i ha arribat fins al 53%.

Aquest és un projecte amb diverses accions pensades per ajudar a les persones que busquen feina i, a finals del mes de febrer es reinicia el suport in situ a la vila. Per accedir-hi, cal demanar hora a la recepció de l’Ajuntament de Capellades per a les visites que es fan sempre els divendres.

Darrera actualització: 18.02.2020 | 11:16