Reunió de la Comissió institucional del Pla d’Entorn de Capellades i La Torre

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 00:00

El mes de gener es va tancar amb una trobada de la Comissió institucional del Pla Educatiu d’Entorn de Capellades i la Torre de Claramunt.

Aquest òrgan està format per representants de tots els àmbits de la comunitat educativa dels dos municipis i representants de l’administració pública – Ajuntament i  Departament d’Educació.

Els punts més destacats de l’ordre del dia van servir per aprovar el projecte d’actuacions previstes per aquest curs i per consolidar les estratègies de comunicació.

Pel que fa a les actuacions previstes, es va establir que es treballi en els àmbits de les famílies, servei comunitari, patis oberts,  suport a la tasca escolar, participació infantil, esports tallers a centres extraescolars i llengua i cultura catalana. Els cinc objectius del projecte d’enguany són fer un ús social de la llengua catalana dins un marc multicultural i plurilingüe, potenciar el treball i l’aprenentatge en xarxa, millorar les condicions d’escolarització i de l’èxit acadèmic, potenciar l’educació en valors, el compromís cívic i la participació i potenciar la implicació de les famílies en l’educació dels fills.

Finalment, es va establir estratègies de comunicació per fer més visible encara el projecte del Pla Educatiu. Així, hi haurà un estand en el Mercat Figueter, un espai al butlletí informatiu Casa de la Vila i més presència a la web i xarxes socials de l’Ajuntament de La Torre.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 12:18