Reunió amb les entitats de Cal Ponet

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 00:00

Aquesta setmana s’ha fet una trobada entre les diferents entitats que utilitzen el Casal de Cal Ponet i les regidories de Cultura i Acció Social.

Tal com van explicar els regidors Àngel Soteras i Salvador Vives, l’objectiu d’aquesta reunió ha estat explicar l’informe tècnic que s’ha realitzat on es detalla l’actuació en cas d’emergències.

Aquest manual recull els telèfons a trucar i els protocols a seguir davant una probable situació de risc. En aquest mateix sentit van intervenir l’enginyera municipal i la tècnica en prevenció de riscos explicant les diferents actuacions que es faran a l’edifici. Es senyalitzarà els diferents recorreguts de sortida d’emergències i la redistribució dels aparells antiincendis. També es canviarà el sentit de la porta de l’entrada principal per una d’evacuació segura.

El regidor d’Acció Social, Salvador Vives, va insistir a explicar com “l’objectiu de qualsevol Pla d’Emergències és prioritzar la seguretat de les persones. Davant els diferents recorreguts d’evacuació, assegurarem que hi hagi els extintors ben distribuïts, senyalització amb plànols, llums de sortida d’emergències i les portes de sortida cap enfora. Hem convocat a totes les entitats, perquè tots els usuaris del Casal coneguin el protocol i sàpiguen què s’ha de fer davant una situació d’emergència”.

Darrera actualització: 04.02.2019 | 18:18