Projecte per reformar l’Ajuntament de Capellades

Dimarts, 14 de novembre de 2017 a les 00:00

La primera fase de reforma de l’Ajuntament de Capellades tindrà un cost de 480.000 euros.

Aquesta seria la primera actuació del projecte executiu que ha entregat aquests dies la Diputació de Barcelona a l’Ajuntament de Capellades. L’objectiu és reformar l’edifici per solucionar els problemes estructurals que pateix i millorar el seu funcionament d’ús públic.

El projecte s’ha planificat en fases per facilitar la inversió municipal. L’any 2016 es va entregar l’avantprojecte de la intervenció on es contemplava l’adequació global dels dos edificis. La Casa de la Vila és un edifici integrat per una part històrica catalogada com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL) i la seva ampliació.

Amb aquesta primera actuació es consolida un edifici patrimonial del municipi, evitant la seva degradació progressiva i s’avança en el camí de la seva reobertura al públic. 

Tal i com destaca el regidor d’Urbanisme, Sergi Pérez, “aquest és un projecte important per Capellades tant pel que significa com a conservació d’una part del nostre patrimoni com per la millora en el servei d’atenció a l’usuari. Ara tenim el projecte. El següent pas és continuar treballant en la recerca de finançament  per a poder dur-lo a terme”.

Darrera actualització: 14.11.2017 | 11:12