Presentació “Avi, et trauré d’aquí”

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 00:00

Aquest divendres es va fer la presentació del llibre “Avi, et trauré d’aquí” de l’escriptor capelladí Joan Pinyol.

Va obrir l’acte el regidor de Cultura, Àngel Soteras, qui després de donar la benvinguda al públic assistent, va elogiar i agrair la confiança de l’editor Francesc Gil-Lluch en el llibre i el risc entomat amb la seva publicació així com el compromís demostrat per la Clàudia Rius amb iniciatives culturals a Capellades. Finalment, també va destacar la tasca de Pinyol, tant per ampliar el seu registre com a escriptor amb aquest nou llibre com per no defallir en la seva lluita per recuperar el seu avi: “Només es perden definitivament les lluites que s’abandonen i aquesta el Joan la guanyarà. La guanyarem”.

Seguidament van intervenir el mateix Pinyol, la periodista capelladina, Clàudia Rius i l’editor Francesc Gil-Lluch.

Tal com ha destacat en Joan Pinyol, “vaig presentar el llibre, a casa, a la terra d'origen on un dia portaré l'avi Joan. Va ser al Teatre de la Lliga, davant una sala plena de bons amics i amigues a qui agraeixo molt el suport. També hi havia la mare, que és un pou de sensibilitat. I la tieta Nuri, que feia anys. I la Mercè, filla del tiet Joan, l'altre fill de l'avi estimat.
La Clàudia Rius, també capelladina i cap de redacció de 
www.nuvol.com, va fer evident la seva gran professionalitat periodística en l'entrevista i el Francesc Gil-Lluch, com a editor, també va subratllar la predisposició absoluta de Saldonar edicions en aquesta causa. Tot plegat una meravella d'acte. Em vaig sentir com a casa. Mai millor dit! Complicitats, signatures, amistats veritables, estima sincera pels que ens han precedit. Gràcies a tots per fer-ho possible!”.

La presentació del llibre continua amb entrevistes a Rac1 i més poblacions de Catalunya.

Darrera actualització: 02.04.2019 | 13:17

Imatges

Presentació Joan Presetnació