Participada edició de la Cursa del Gall Dindi i la Travessa a la Bassa de Capellades

Dijous, 27 de desembre de 2018 a les 00:00

Com ja és tradició a Capellades el dia de Nadal es viu la Cursa del Gall Dindi - Memorial Jaume Solé Quintana- i després la Travessa a la Bassa.

L’edició d’aquest any ha tingut una molt bona participació d’atletes, que han tingut la sort de gaudir de les millors temperatures dels darrers anys.

A la Cursa de 4.600 metres s’hi han inscrit un total de 212 corredors i corredores. El més ràpid de tots ha estat l’Albert Moreno Molins, del CAI, que ha trigat 13 minuts i 58 segons. El segon, Carlos Cervera Garcia, del CAI Triatló, amb 14 minuts i 37 segons, seguit d’aprop per en Joan Rosich Llorach, del C.A. de Santa Coloma de Queralt, amb 5 segons de diferència. En fèmines la primera ha estat la Sònia Julià Sánchez, independent, amb un temps de 16 minuts i 10 segons.

El primer corredor local  classificat ha estat el Jordi Jiménez Aguilera, amb 15 minuts i 6 segons, i la primera dona, la Sílvia González, amb 22 minuts i 50 segons.

Prèviament s’havia fet la ràpida cursa dels nascuts després del 2006, amb 18 participants. El més ràpid ha estat el Roger Quintana trigant només 3 minuts i a 14 segons a córrer els 1.000 metres. En segon, el Pol Mena i en tercer l’Eric Torres. Les nenes més ràpides van ser la Carla Pomes i l’Aina Tarrida.

Acabades les dues curses es va fer l’entrega de premis a la mateixa Bassa. Hi van participar els regidors de l’Ajuntament, Adela Morera, Salvador Vives i Àngel Soteras i l’Alcalde, Aleix Auber. També en representació de Jaume Solé Quintana, els dos fills Jaume Solé, també regidor, i Josep Solé.

Pocs minuts després de les 12 del migdia va començar la Travessa a la Bassa amb 31 valents i valentes que es van tirar a la Bassa. Els guanyadors absoluts van ser en Xavi Tort Farrés i l’Olga Campoy Mora.

Aquesta ha estat una jornada organitzada des de l’Ajuntament de Capellades, AEMdeKP i el CAI, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 08.01.2019 | 12:54