Noves propostes de l’Àrea de Joventut

Dijous, 16 de març de 2017 a les 12:05

L’Àrea de Joventut ha organitzat dos tallers per aquest mes de març.

El primer tindrà lloc aquest dijous a les 6 de la tarda a la Biblioteca El Safareig. Està adreçat a pares, mares i adolescents per debatre sobre l’ús de les noves tecnologies. Primer es visualitzarà un vídeo fòrum que recull diferents escenes de pel·lícules i documentals sobre la privacitat, la ciber-addicció o les ciber-relacions. Després es farà una dinàmica que, dividint els assistents en diferents grups, plantejarà casos per debatre i resoldre. A partir d’aquí s’iniciarà un torn de paraules per resoldre les preguntes que es vulguin posar sobre la taula.

Aquest taller està organitzat conjuntament entre l’Àrea de Joventut i el Pla Educatiu de l’Entorn.

D’altra banda el divendres 31 de març es farà un segon taller, en aquest cas adreçat als joves majors de 16 que estiguin cercant feina. Durant dues hores es proposa un taller pràctic on es simulen els processos de selecció de personal i entrevistes de feina per competències a través d’ofertes de feina i processos de selecció que fan servir empreses de la comarca i província de Barcelona. Aquí els joves aprendran les diferents metodologies de selecció per competències i milloraran les seves habilitats amb l’objectiu d’assolir una entrevista de feina amb èxit.

Pel taller d’aquesta setmana l’entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. En canvi, per assistir al taller sobre el procés de selecció cal inscriure’s enviant un correu a cape.joventut@capellades.net o bé trucant per telèfon a l’Ajuntament de Capellades.

Tota la informació es pot trobar al Facebook de Joventut i a partir d’aquesta setmana també al nou compte d’Instagram Capellades Joventut.

Darrera actualització: 23.03.2017 | 10:47