Nous Plans d’Ocupació donen feina a 5 persones

Dimarts, 21 de gener de 2020 a les 00:00

Aquest mes de gener 5 persones han començat a treballar a l’Ajuntament de Capellades en dos programes, Treball i Formació i Enfeina’t, que ha posat en marxa el Consell Comarcal de l’Anoia, amb subvencions rebudes del Servei d’Ocupació de Catalunya, amb cofinançament de la Generalitat, el Fons Social Europeu i del Ministerio de Empleo y Seguridad Social..

Dins el programa Treball i Formació s’ha contractat a 3 persones, per a realitzar tasques de manteniment, millora i condicionament de parcs, jardins i espais verds. Treballaran a jornada complerta, 2 durant un any i 1 altra 6 mesos.

El programa Enfeina’t ha ocupat a 2 persones més, a jorna da complerta i per 12 mesos. Una d’elles també s’ubicarà a la Brigada Municipal per realitzar tasques de manteniment urbà i manteniment i reparació d'instal·lacions i habitatges. L’altra persona estarà dins el projecte de Medi Ambient, Energies i Sostenibilitat, realitzant tasques informatives i de suport dins el servei d’atenció del Porta a Porta a Capellades.

La voluntat de l’Ajuntament és, igual que en els darrers anys, continuar oferint aquestes places per a les persones en situació de desocupació i amb dificultat d’incorporació al món laboral. A banda de la seva contractació també rebran determinades accions formatives amb l’objectiu d’augmentar els seus recursos acadèmics, els professionals i les eines de cerca de feina i reinserció laboral. 

Darrera actualització: 21.01.2020 | 11:30