Non Solum a Capellades

Dijous, 30 de gener de 2020 a les 01:00

Aquest proper dijous serà Santa Dorotea, la patrona i Festa Major d'Hivern a Capellades.

Un dels actes més destacats serà la representació el diumenge 9 de febrer de l'obra "Non Solum", amb el conegut actor Sergi López com a protagonista. L'obra es va estrenar fa 15 anys, però el 2019 es va recuperar i posar al dia.

“Non Solum”, és un monòleg que continua plenament vigent. Segons destaca la mateixa productora, “és un dels muntatges més aclamats del teatre català. Un home es multiplica per respondre a la pregunta: què està passant aquí? Un se’n riu del no-res, l’altre canta una cançó i un altre ens explica la seva primera trobada amb un extraterrestre. La resta s’enfada en descobrir que tots són un mateix. Un autèntic tour de force concebut des de la improvisació on López demostra, un cop més, que és un dels millors actors de la seva generació. Una comèdia delirant i existencial que fa més de quinze anys que gira i triomfa arreu del món, i que ens visita ara, dins la programació de la Festa Major d’Hivern de Capellades”.

Aquests dies és oberta la venda anticipada d'entrades a 10 euros per als socis de La Lliga i a 12 per al públic en general. Es poden comprar en aquest enllaç.

Per la Festa Major d'Hivern s'ha programa al matí una missa cantada -11 hores- a l'església de Santa Maria i un concert -11:45- amb l'Schola Cantorum d'Igualada, acompanyada a l'orgue per Josep Xaubet. Per la tarda -18:30- al Teatre La Lliga hi haurà l'espectacle familiar, amb entrada lliure, de La Pera Llimonera, "Baobab" que l'any passat ser escollit com a “Millor espectacle” pel públic de La Mostra.

Darrera actualització: 30.01.2020 | 13:50