Les entitats que participen a la Festa Major s’adhereixen al Manifest per unes festes lliures d’actituds sexistes

Dilluns, 6 d'agost de 2018 a les 01:00

Després que el Ple de l’Ajuntament hagi aprovat el protocol per a unes festes lliures d’actituds sexistes, aquesta setmana les entitats capelladines que participaran a la Festa Major s’han adherit al manifest.

L’acte ha tingut lloc el dijous a la tarda amb la participació de la prop d’una vintena d’entitats diverses, que col·laboraran en la Festa Major que es fa a Capellades a partir d’aquest dissabte. En el decurs de l’acte primer es va llegir el manifest, on es destaca “La violència masclista contra les dones i les violències contra les persones Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans i Intersexuals, són una greu vulneració dels drets humans de les persones. Malauradament, els espais d’oci nocturn i festius són contextos on les violències sexuals cap a les dones i cap a persones LGTBI es manifesten amb més impunitat i normalització. No volem que els espais d’oci del territori gaudeixin d’aquesta impunitat. Volem afrontar la problemàtica de cara, fent visible els comportaments masclistes i lgtbifòbics més normalitzats i quotidians per donar-hi resposta”.

Després d’haver-ho llegit es va anar signant i es va acabar l’acte immortalitzant la trobada.

En aquest sentit cal recordar que coincidint amb la Festa Major de Capellades es farà la quarta edició de la campanya “Estimo com vull”.

 

Darrera actualització: 06.08.2018 | 12:13