L’equip de govern presenta el seu pressupost per a l’exercici 2018

Dijous, 11 de gener de 2018 a les 00:00

Avuit dijous l’equip de govern presenta al Ple de l’Ajuntament de Capellades el pressupost per a l’exercici 2018.

Tal i com és habitual, aquest pressupost recull les previsions d’ingressos que tindrà l’Ajuntament i també les despeses, tant les corrents com les inversions i els projectes a realitzar durant aquest any.

Presentar a Ple l’aprovació del pressupost en el mes de gener és tota una novetat al consistori capelladí. Tal i com destaca el regidor d’Hisenda, Jaume Solé, “per fer un pressupost real cal tenir els números de l’any anterior tancats i amb una previsió clara. Aquest any ha estat possible gràcies a la tasca intensa que s’està fent des de comptabilitat, i també des de les diferents regidories amb una bona previsió i planificació de les accions a fer”.

A banda de l’aprovació del Pressupost, a l’ordre del dia també es presentarà altres punts. Els més destacats fan referència a la moció presentada per VdC i ERC per adherir-se al manifest de Som Escola i la renúncia de l’entitat Fes-te Jove Kp a la subvenció que havia aconseguit.

La sessió començarà a les 20:15 i es podrà escoltar en directe per Ràdio Capellades, al 104.7FM, i veure pel Canal de You Tube de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 11.01.2018 | 09:26