L’Ajuntament aprova una moció per adherir-se a la vaga feminista

Dimarts, 6 de març de 2018 a les 01:00

La sessió ordinària del mes de febrer ha aprovat per unanimitat una moció d’adhesió a la vaga feminista. En el text, entre d’altres qüestions, s’adquireix el compromís de treballar per als drets de les dones, aplicar els Plans d’Igualtat i afavorir la conciliació.

La moció parla que a partir del 8 de març es produirà un salt endavant posant sobre la taula un debat i una acció a dur a terme.

Precisament en aquest sentit, s’ha resumit els motius pels quals fer vaga en 7 punts diferents: reivindicar la propietat dels nostres cossos, reivindicar la importància del treball reproductiu i de cures, no acceptar que els nostres cossos siguin utilitzats com un reclam publicitari, posicionar-se en contra de l’escalada de repressió, denunciar la precarietat laboral que afecta especialment a les dones, sol·licitar l’ampliació i manteniment dels programes de beques d’estudi per als estudiants de tots els nivells educatius i denunciar les polítiques migratòries i de fronteres de l’Estat Espanyol exigint l’acolliment de totes les persones migrades.

Darrera actualització: 06.03.2018 | 11:52