La regidoria de joventut de l’Ajuntament de Capellades finalitza l’atorgament de beques de transport per a joves estudiants del municipi

Dilluns, 24 de desembre de 2018 a les 00:00

El passat mes d’octubre es va iniciar el període de sol·licitud per a la concessió d’ajuts econòmics de transport.

Les persones destinatàries d’aquesta convocatòria eren joves de 18 a 25 anys que es desplacen fora de Capellades per cursar estudis acadèmics no oferts al municipi durant el 2018/2019 – batxillerats específics, cicles formatius de grau mig i grau superior i graus universitaris-.

Concretats en el document informatiu de les bases hi estaven exposats els criteris de valoració per a la resolució de cada sol·licitud.

Després d’un treball intern entre la regidoria d’educació, joventut i serveis socials, durant aquest mes de desembre ja s’han entregat les resolucions per a cada persona beneficiària d’aquesta beca. El total de sol·licituds presentades ha estat de 10, de les quals, 9 d’elles han estat beneficiàries de la beca.

Des de la regidoria de joventut es segueix apostant per projectes com aquests, que facilitin el procés acadèmic de les persones estudiants del municipi de Capellades.

Per a més informació, us podeu adreçar als Serveis Educatius de l’Ajuntament de Capellades, enviant un correu a xausfj@capellades.cat o trucant al número de telèfon: 93.801.10.01.

 

 

Darrera actualització: 21.12.2018 | 12:40