La Marató de TV3

Dimecres, 19 de desembre de 2018 a les 00:00

Aquesta setmana Capellades s’ha sumat a les propostes solidàries que s’han fet arreu de Catalunya amb l’objectiu de recollir diners per La Marató de Tv3, destinada aquest any a la investigació del càncer.

La Biblioteca El Safareig tota aquesta setmana vendrà llibres de segona mà, que es podran triar just a l’entrada.

Diumenge es va fer una matinal solidària amb l’Esplai Aliret, que va organitzar jocs per a la quitxalla, recollint 172 euros. Al matí també es va fer un sorteig de paneres donades pels botiguers de Capellades Comerç, que durant tota la setmana han estat venent números. Així s’ha recollit de moment 924 euros.

Finalment per la tarda l’escola de dansa Dance&Fun ha fet el seu festival, també amb entrada solidària a 3 euros, dels quals dos s’han destinat a La Marató. Així, s’ha arribat als 1.200 euros.

En total, doncs, a Capellades de moment s’ha recollit més de 2.000 euros, que s’ingressaran al conte corrent de La Marató de TV3, quan s’acabi de recollir tots els diners de totes les iniciatives. En aquest sentit el regidor d’Acció Social, Salvador Vives, valora com un any més la solidaritat de la gent ha sigut important i hem pogut posar un granet de sorra a la lluita contra el càncer.

Darrera actualització: 19.12.2018 | 09:12