La gastronomia serà molt present al Mercat Figueter 2017

Dijous, 9 de març de 2017 a les 08:50

El menjar està de moda. Des del Mercat Figueter es recull aquesta tendència i s’oferiran un munt d’opcions gastronòmiques. D’una banda, el comerç i serveis capelladins oferiran les seves propostes en restauració i alimentació.

D’altra banda, cal sumar totes les parades de formatges, embotits artesans i diferents productes que habitualment tenen presència a les fires.

Però a més a més en aquesta edició s’ha anat més enllà i es faran diferents ofertes des de les entitats i des de l’espai gastronòmic de la plaça Verdaguer.

Començant el repàs des de les entitats, cal recordar iniciatives de fa molt temps, com els bombons de figa del Grup pel Tercer Món. L’Agrupació Cultural Casa d’Andalusia oferirà un Tastet de Tapes Andaluses el matí d’11 a 14 hores, a la plaça de Catalunya. En aquest espai, Dimonis de Capellades proposa que es faci el Vermut. En aquesta línia, The Lemon Day farà un Concert  Vermut al carrer Abat Muntadas –davant la Piscina Blava- amb l’actuació dels Meconio i Fighter Pillow, a partir de les 12:30.

El següent pol gastronòmic estarà ubicat a la plaça Verdaguer amb diferents Food Trucks que oferiran molts estils culinaris: cuina mediterrània, mexicana, italiana, gelats artesans, pastisseria i cafeteria francesa. Al matí, aquí també es podrà fer el Vermut, amb Bodega J. Torres, i a la tarda el ja clàssic Tastet de Gintònics. A partir de les 6 de la tarda en aquest espai es podrà escoltar una sessió Soul-Funky amb Dj Brown.

Darrera actualització: 09.03.2017 | 08:47